QUI SOM?

Fabra finques va iniciar les seves activitats l'any 1963, amb l'administració de la finca de la Rambla d'Ègara, avui més de 50 anys més tard seguim comptant amb la seva confiança.

Així ens comprometem a assessorar-te i acompanyar-te en trobar les solucions adients pel teu habitatge, ja sigui per vendre o llogar la teva llar o a administrar la teva comunitat amb la voluntat d'innovar aportant solucions i professionalitat.

En el nostre equip d'administració comptem amb dos administradors de finques col·legiats i personal expert en temes immobiliaris. El serveis jurídics amb advocats especialitzats en propietat horitzontal i vertical. Així comptem també amb l'assessorament de tècnics i arquitectes per tal de conèixer, prevenir i tractar les patologies dels immobles i estudiar l'eficiència energètica dels edificis per tal de reduir els costos.

Pertanyem al Col·legi d'Administradors de finques www.cafbl.cat i al Col·legi d'APIS www.apibcn.com, i estem donats d'alta al Registre d'Agents Immobliaris de Catalunya (AICAT) amb el nº 2098.

600

Comunitats administrades

18.000

Clients satisfets

DIRECCIÓ

#
Joan Fabra
    Administrador de finques
    Agent Propietat Immobiliària
#
Alícia Mirabent
    Administrador de finques

RECEPCIÓ I INCIDÈNCIES

EQUIP DE COMUNITATS

EQUIP LLOGUERS - COMPRA VENDA

Susanna Taronjí

EQUIP COMPTABILITAT