SERVEIS

Responsabilitat

Fem de secretaris de la vostra comunitat

 • Convoquem la Junta de propietaris d'acord amb el President i amb els requisits exigits per llei. Efectuem les Juntes a les sales habilitades al efecte al nostre despatx o ens desplacem a la pròpia finca per efectuar-les.
 • Confecció de l'acta de la Junta i transcripció al llibre d'actes de la Comunitat.
 • Estudiem i apliquem coeficients i les normes i estatuts de la comunitat.
 • Enviament de l'acta a tots els propietaris de la finca.
 • Elaboració i expedició de certificats i documents de la Comunitat per als propietaris.
 • Assistència i assessorament a les reunions de la finca.
 • Custòdia de la documentació del immoble.
 • Mediació i assessorament en conflictes, tràmit de sinistres d'assegurança, mitjancer davant l'administració pública.
 • Assessorament jurídic de la legislació i obligacions de la comunitat tan pel que fa a la normativa pròpia de les comunitats Codi civil Català com normativa paral·lela. (ITE, Certificat Energètic, Manteniment Baixa Tensió, Inspeccions Industria ascensors, Protecció de dades, Riscos laborals, tràmit de subvencions, etc.).
 • Assessorament en matèries d'obres (sol·licitud d'informes o estat d'amidaments a arquitectes o professional corresponent, sol·licitud de pressupostos d'obres, certificat de seguretat dels edificis, etc.)

Rigor

Fem d'administradors de la vostra comunitat

 • Gestió econòmica de la comunitat
 • Confecció de pressupostos ordinaris anuals, càlcul de quotes a pagar per cada departament.
 • Assessorament i tramitació de subministres i serveis de la finca.
 • Gestió de cobrament dels rebuts de provisió de fons o extraordinaris.
 • Control, seguiment i notificació als propietaris amb rebuts pendents de pagament. En cas de reclamació judicial, intervenció d'advocat en defensa dels interessos de la finca.
 • Enviament amb la convocatòria de quadre de distribució detallat de repartiment de despeses i desglossament en data i imports de factures pagades.
 • Servei de gestió d'incidències d'elements comuns, avis als industrials i sol·licitud de pressupostos.
 • Pagament i control de subministres, assegurances, manteniments, despeses extraordinàries i impostos.

Proximitat

Estem a prop de la vostra comunitat, som diferents

 • Cada Comunitat està tutelada per un equip encapçalat per un gestor, que compta amb el suport dels diferents departaments del despatx (comptabilitat, assessoria jurídica, assessoria tècnica, recepció, incidències, etc.).
 • Estudi estalvi serveis de la finca per millora de cost.
 • Informació puntual de la legislació vigent que us afecta.
 • Capacitat de gestió mitjançant compte individual de la comunitat de propietaris.
 • Consulta a través de la intranet exclusiva per a la vostra comunitat a www.fabrafinques.com dels estats comptables, actes de les Juntes de la comunitat. Comunicació incidències 24 h a la mateixa plataforma o via mail.
 • Acords amb empreses per solucionar incidències urgents en festius.
 • Tenim obert tot l'any, inclusiu l'agost per tal d'estar sempre al vostre servei.
 • Us posem al dia de l'actualitat, normativa i notícies de la vostra ciutat mitjançant el twitter @fabrafinques, instagram i el facebook de l'empresa. Ens agradaria seguir-vos, feu-nos arribar el vostre perfil.
 • Realització gratuïta de diagnosi energètica a la vostra comunitat determinant les actuacions que es poden portar a terme per reduir el cost energètic i pagar menys electricitat, un dels costos més importants dels pressupostos de la comunitat.
 • App per a la comunicació d'incidències des del vostre smartphone, 24 hores / 365 dies l'any al vostre servei.

Vull llogar el meu pis!

Què en puc demanar del meu pis? On poso el anunci? Quines garanties tinc per tal de que em paguin? En quins portals ho he de publicar? Hi deixo els mobles?

La nostra tasca és que no et preocupis de res. Et taxem gratuïtament el immoble, t'aconsellem en el preu, fem reportatge fotogràfic i ho publicitem a la nostra pàgina web, als principals portals immobiliaris i mitjans de comunicació locals. I tot això sense cap cost per a tu.
Seiem i parlem; demanarem per tu garanties per tal de que les persones interessades pel teu habitatge siguin solvents. Podem tramitar-te l'assegurança de lloguer per fer front a rendes impagades.
Formalitzarem el contracte sempre amb el teu vist-i-plau i amb el dipòsit de la fiança a l'Institut Català del Sòl.

I ara què ja tinc el llogater ideal, què?

Doncs ens en ocupem de tot, d'actualitzar les taxes, increments i emetre els rebuts per tal de que cada mes ingressem la renda al teu compte. Paguem en nom teu als industrials, comunitats i organismes de l'administració. Tramitació completa de la liquidació de les fiances en el moment en què marxa un llogater. Visita a la finca i comprovació de l’estat en què es rep, seguint el qüestionari realitzat en el moment de la contractació. Gestió de reparacions i liquidació als inquilins, si escau.
Gestionem l’IVA als propietaris de locals de negoci que en són subjectes passius.
Preparem certificats anuals per a cada propietari a fi de facilitar-li la declaració de la renda.

Estic interessat en un pis de lloguer!

Has vist el pis ideal per anar a viure de lloguer? Deixa que et mostrem tota la nostra cartera per trobar el pis que més s'adapta a les teves necessitats. Et direm quina documentació ens cal per tal de presentar-te com el millor candidat de cara a la propietat.
Podeu fer-me una reserva d'aquest pis? Fes-ho amb seguretat, amb la garantia d'estar gestionant el teu futur habitatge amb un administrador de finques col·legiat.

I llogueu altre tipus d'immobles?

Què és el que necessites?
Disposem d'àmplia cartera de locals, naus, aparcaments per donar resposta a la teva demanda.
Col·laborem amb una xarxa d'immobiliàries d'àmbit més proper i general per tal de donar resposta a la teva petició.

Vull vendre el meu habitatge

Taxem el immoble amb el teu parer, tenint en compte valors de mercat actual i de les teves necessitats. T'informem de la documentació que precises i t'oferim professionals per a la seva tramitació.
Realitzem reportatge fotogràfic professional amb criteris de home staging.
Publicarem el teu pis a la nostra web, als portals immobiliaris més importants i a l'aparador de la nostra oficina, la tecnologia i la proximitat van de la mà.
Ajustem els nostres honoraris d'acord amb tu. Farem equip i buscarem que la venda sigui un èxit.

Tenim un interessat!

Assessorament jurídic i assessorament fiscal, gestionem la documentació necessària i tramitació entre comprador i venedor.
Preparem la signatura davant notari, coordinem a les parts i tramitem tota la documentació necessària. Un cop formalitzada gestionem i assessorem sobre tot allò que rodeja l'operació com la tramitació presentació plusvàlua, gestions corresponents davant del cadastre, seguiment i comprovació de l’efectiva cancel·lació de la hipoteca que pogués gravar l’immoble.

Vull comprar el meu habitatge

Ets a casa? Doncs entra a la nostra pàgina web www.fabrafinques.com i fes una selecció de ciutats, pobles, barris i preus, podràs veure fotografies i característiques dels habitatges. Vols venir a veure'ns? T'ensenyarem els immobles de la nostra cartera que vulguis veure.
Ens adaptem a la teva disponibilitat d'horaris per tal d'anar a visitar els immobles.

Vols demanar hipoteca? T'ajudem.

La nostra missió és trobar el teu habitatge i per això t'oferim un servei personalitzat i proper.
I si al final no has trobat el que buscaves? Doncs no ho deixarem aquí! Col·laborem amb altres immobiliaries d'ambit local per tal de seguir buscant, sense que això suposi cap cost per a tu.